Fizetési lehetőségek

Ajánlatkérés
Kötelezettségek nélkül

Fizesse szállását, étkezéseit, wellness kezeléseit SZÉP-kártyával, Erzsébet utalvánnyal!

A foglalások véglegesítéséhez a Szálloda 30% előleget kér minden Vendégtől.

A foglaló fizetése során kérjük, hivatkozzon a foglalási névre és időpontra! A foglalót lehetőség van SZÉP kártyával is kiegyenlíteni - ez esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szállodával, a részletek egyeztetése miatt! A foglalóról a számlát az összeg beérkezése után állítja ki a szálloda, az ehhez szükséges számlázási nevet és címet legyen kedves megadni!

  • Az alábbi szolgáltatókkal állunk kapcsolatban: OTP, K&H, MKB. Az idegenforgalmi adó kivételével akár a számla teljes végösszege kiegyenlíthető a SZÉP kártya mindhárom alszámlájáról.

A megrendelés csak a foglaló beérkezését követően válik garantálttá – a szálloda fenntartja a jogot a megrendelések törlésére, amennyiben a foglaló nem kerül teljesítésre a megadott időpontig.

Az alábbi fizetési módok Forinban történő fizetésre vonatkoznak.

Banki átutalás:

A megrendelés összegét kérjük 5 munkanapon belül szíveskedjen átutalni a szálloda bankszámlaszámára:

  • Cégnév: Ezüst-Korona Kft.
  • Bank: OTP Bank
  • HUF bankszámlaszám (Magyarországról HUF átutalás): 11743040-20051644
  • IBAN (külföldről): HU87 11743040 20051644 00000000  -   SWIFT: OTPVHUHB

FIGYELMEZTETÉS! Átutaláskor kérjük, tüntesse fel a megjegyzés rovatban a megrendelő nevét és a rendelési számot, valamint kérjük külön megadni a számlázási címet. Amennyiben más névről érkezik az utalás, mint ami a megrendelőn szerepel, kérjük, előre jelezze!
Szállodánk OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát elfogad. Amennyiben az utalvány ellenértékét SZÉP kártyával szeretné kiegyenlíteni, kérjük, NE az átutalásos fizetési módot válassza, utólagos módosításra NINCS lehetőség, visszautalásra NINCS lehetőség.


SZÉP kártyák esetében az alábbi módon tudja átutalni az összeget:

szepkartya-kh
K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H SZÉP kártyával: az utaláshoz a K&H SZÉP kártya központtal kell felvenni a kapcsolatot, a szálloda azonosítója: 84011684, ezt kell megadni a tranzakcióhoz.

szepkartya-kh
MKB Szépkártya elfogadóhely

MKB SZÉP kártya esetében: kérjük, küldje el a SZÉP kártya azonosítóját és a kártya tulajdonos nevét, amely alapján küldeni fogunk egy előrefizetési azonosítót, amellyel az MKB SZÉP kártya honlapjáról tudja elindítani a tranzakciót

szepkartya-kh
OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP SZÉP kártyával: a SZÉP kártya honlapján keresztül tudja átutalni az összeget, ahol szállodánkat kiválasztva tudja elindítani a tranzakciót. Kérjük, ebben az esetben feltétlenül küldje el a tranzakciós bizonylatot, az utaló nevét és számlázási címét a info@hotelkorona.hu e-mail címre.


Erzsébet utalvány és kártya elfogadóhely

Erzsébet utalvány ajándékutalványt csak a helyszínen fogadunk el, a szálloda recepcióján tudnak vele fizetni.