Vendégkönyv

Ajánlatkérés/Foglalás
Kötelezettségek nélkül

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szabó Józsefné
  2020. 09. 06. 08:20 (Szekszárd)
  2 éjszakás vendég voltam. 35.ooo Ft-ért nem volt melegviz a fürdőszobában, utólag elmondta a pult mögötti "tulajdonos", hogy fél órát is kellett volna folyatni a vizet, mire odaér a melegviz. Egyébként a fürőszoba büdös volt.Az éttermi svédasztalos reggeli és vacsora izléses és finom volt, a kiszogáló pincérek kedvesek voltak. Meg is jegyeztem nekik, hogy a séfet meg kell tartani. A z ablakom alatt egy narancssárga autóban egész éjjel villogtak valamilyen műszerek, amitől valamilyen vibráló, kellemetlen levegő volt a szobában. A TV-nek rendkivűl tiszta képe volt, a csatornák az ATV kivételével elegendők voltak.

  Mindent kitöltöttem értelemszerűen, mégsem tudom elküldeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Zsuzsa
  2020. 08. 22. 19:40 (Miskolc)
  Mindennel nagyon elégedettek voltunk, nagyon jó, hogy volt medence napágyakkal, bár szerintem abból nem ártana egy kicsivel több, vagy kerti bútorok.

  A szobában van légkondi ez nagyon jó volt és a hütő is rendben működött. A fürdőszoba igényesen felújított.

  Az ételek ízletesek voltak, választék is jó volt. A személyzet kedves, a recepciósok rugalmasak, szóval összességében nagyon jól éreztük magunkat.
 • Renáta Komáromi
  2020. 07. 09. 18:03 (Ivád)
  Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen. A személyzet kedves és mosolygós , a szobánk teljesen megfelelő volt, az ételek, az étterem kiváló. Tisztelettel: Komáromi Renáta, Balogh Ernő
 • Kálmán Renáta
  2020. 06. 16. 09:39 (Kecskemét)
  A személyzet kedvessége maximális.A szálloda tisztasága kiváló.A reggeli és a vacsora minősége szuper.Az étterem is profi.Köszönjük, még biztosan visszatérünk.
  Hotel Korona Siófok
  2020-06-17 19:01:03
  Köszönjük szépen a kedves szavakat! Szívből reméljük, hogy nem kell sokat várnunk a következő találkozásig! Jobb Vendégeket nem is kívánhatna egy szálloda magának! :-)
 • Zsuzsandor Tibor
  2012. 07. 29. 06:45 (Cegléd)
  Nagyon jól éreztük magunkat minden nagyon jó volt igazi gyerekbarát szálloda az alkalmazottak nagyon kedvesek mindig mosolyogtak.Jövőre is ugyanitt fogunk nyaralni. Tisztelettel: Zsuzsandor Tibor és családja.
 • Hrankai Ferenc
  2010. 12. 22. 12:00
  Én a feleségemmel 2010. júliusában nyaraltunk a koronába. Kizárólag jót tudok mondani. A medence nagyon jó folyamatosan fertőtlenítve van, az étel kiváló és kreatív a szakács. Mindig jól laksz! A Balcsi jó nagyon nem hirtelen mélyül nem iszpaos kemény az alja. Horgászni lehet (napijeggyel) és van is hal./sneci:-))/ Szóval gyere bátran.
 • Kerkuska Zoltán
  2010. 08. 25. 17:52
  Köszönjük Nagyon kellemes volt nálatok!!!
 • 0000. 00. 00. 00:00
  A főnöktől a takarítókig mindenki nagyon kedves, türelmes és segítőkész. A reggeli svédasztalos kínálat szuper és amikor a vacsoránál a trollok felfalták az összes desszertet, a szakácsok képesek voltak még gyorsan palacsintát sütni! A lehető legforróbb hetet sikerült kifognunk, de a szobában lévő légkondi életet mentett. A zárt udvarban hatalmas fenyők állnak, de így is minden nyári játékra alkalmas, trambulin és ping-pong is van. Emellett két medence és napozóágyak, ami minden igényünket kielégítette.
 • 0000. 00. 00. 00:00
  A szállodához tartozó két medencének nagyon örültünk, annak még inkább, hogy a gyerekekre is gondoltak a kisebb medencével. Illetve a kertben lévő kis ‘játszótérre’. Azt is szupernek tartottuk, hogy van étterme is! A személyzet nagyon kedves és kézséges volt!
 • 0000. 00. 00. 00:00
  Bőséges reggeli. Ízletes ételek, bőséges adag az étlapon. Finom,friss koktélok. Kellemes a medencék környéke, játszótér a gyerekeknek. A játszószoba is szuper, nagyon szerette a kislányunk.