Vendégkönyv

Ajánlatkérés
Kötelezettségek nélkül

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Forgóné Répás Boglárka
  2023. 08. 07. 22:23 (Mátraballa)
  Nagyon jól éreztük magunkat!Csendes, nyugodt, gyermekbarát szálloda, nagyon jó elhelyezkedéssel, közel a strandhoz. A személyzet, kivétel nélkül nagyon kedves és segítőkész. A konyha 5*, külön említést érdemel és csak gratulálni lehet hozzá!
 • Pláner-Bodnár Márta
  2023. 07. 29. 11:45 (Püspökladány)
  Minden nagyon szuper volt! Nagyon kedves és figyelmes személyzet! Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak! Mindennel meg voltunk elégedve! Nagyon szépen köszönünk mindent!Bátran ajánlom mindenkinek! Mi jövőre is biztosan visszatérünk!
 • Mészáros Erika
  2022. 08. 09. 12:13 (Debrecen)
  6 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, az éttermi és recepciós személyzet is nagyon kedves és figyelmes. A kinti és benti játékok, a medencék nagyon tetszettek nekünk. A Balaton csodálatos, és csak 3 perc sétára van.

  Vegyes érzésekkel távoztunk a hotelből, nem vagyunk mindennel megelégedve.

  A szoba tiszta volt, az ágyak kényelmesek. A hokedli furán hatott egy szállodában, rendszerint támlás székek szoktak lenni.

  A fürdőszoba nagyon retró és kifejezetten koszos. A csempe vízköves, a kádon lerakódások, a wc körül lerakódott fekete kosz, az ajtó elszíneződött és ragadós a kosztól. A kádkilépő alkalmatlan a feladatára, mert csúszik és nem szívja magába a vizet.

  3 nap tettük ki az ajtóra a "Takarítást kérek" táblát, de 7 nap alatt a szemeteskuka ürítésén kívül más ilyen jellegű tevékenység nem történt a szobánkban, illetve egyik nap még a kuka sem lett kiürítve. A fürdőszoba ajtóra ki van ragasztva egy útmutató, hogy amennyiben cseréltetni szeretnénk a töröközőt, dobjuk a szennyest a kádba. Így tettünk, aztán ugyanúgy vettük ki onnan 3 nap is. A takarító személyzettel nem találkoztunk (ez így van rendben), így személyesen nem tudtunk nekik szólni.

  Az ételek bőségesek, minden nap tudtunk választani és jól laktunk, folyamatosan pótolták, ami fogyóban volt, de a néhány évvel ezelőtti tapasztalatink alapján ebben is minőség romlást éreztünk. Vacsorára kevés volt a frissen sült, általában viszontláttuk újra gondolva az előző napi menü maradékát.

  A felszolgálók sokszor egymást akadályozták a munkában, olyan sokan voltak.

  Kevesebb éttermi és több takarító személyzet talán előremutatóbb lenne.

  A hotel előtti parkolónál olyan mély a vízelvezető árok, hogy sorra húzta meg az érkező és induló autók alját.

  Összességében szeretjük ezt a szállodát, de a takarításra nagyobb gondot kellene fordítani és a konyhát nem tovább olcsósítani!
 • Bősze-Fodor Mária
  2022. 05. 23. 14:28 (Szada)
  Tavaly jöttünk 3 napra csemetémmel egy hétvégére. Sajnos első nap dolgoznom is kellett, recepciós hölgy jóvoltából ezt meg is tehettem, az étterem mellett. Rendkívül kedvesek, rugalmasak, az ételek kiválóak, a szálloda, medence tiszta volt. Kedvencünk volt a medence illetve pingpongasztal. A magam részéről a banánfa után is érdeklődtem, ami a kövek közül bújt ki. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, családosoknak főleg. Biztos visszatérünk még.
 • Horváth Szilvia
  2021. 08. 08. 06:24 (Budapest)
  Szuper hely! Finom a reggeli, a vacsora és az éttermi menü is kiváló! A szálloda és a medencék is tiszták! A személyzet segítőkész, nagyon barátságos! Biztosan vissza térünk még!
 • polyhos brigi
  2021. 07. 31. 08:47 (Budapest)
  Nem szálltunk meg, véletlenül tévedtünk be egy vacsorára az étterembe. A személyzet fantasztikus volt, figyelmes, kedves! A szakácsot csak dicsérni tudjuk! Érdeklődtem a szállás felől, mert mi sajnos rosszul fogtuk ki a szállásunkat, és azonnal segítségünkre volt a recepciós, aki minden kérdésünkre választ adott. Jövőre biztosan Őket választjuk!
 • Bereczki Andrea Szilvia
  2021. 07. 11. 08:07 (Baj)
  Jó napot

  Köszönöm szépen a kedvességüket. Az üdülésem során megtapasztalt családias, kutyabarát, gyerekbarát hozzá állást, mind a pincérektől, mind a recepciósoktól. Köszönöm a szoba asszonyok barátságos hozzá állását kicsi Kevinhez és a szoba tisztaságát. Köszönöm szépen a finom reggeliket isteni vacsorákat a szakácsnak. Köszönöm szépen a felhőtlen üdülésemet

  Hotel Korona Siófok
  2021. 07. 11. 08:24
  Kedves Vendégünk! Szívből köszönjük megtisztelő szavait, melyek amellett, hogy nagyon jólesnek, még inkább megerősítenek minket abban, hogy munkánkat vidáman és szeretettel végezzük! :-)
 • Nádár Attiláné
  2021. 06. 20. 08:33 (Budapest)
  Köszönünk mindent. Mindennel megvoltunk elégedve nagyon. Kedves udvarias segítőkész kiszolgálás. Barátságos alkalmazottak. A recepciós hölgy különösen kedves barátságos. A szobák utolsó látogatásunk óta felújításon estek át így még kényelmesebbek lettek. Nagyon gyermekpártiak mindenki megtalálja a maga szórakozását kortól függetlenül. Az ételek nagyon finomak voltak sokszor nehéz volt választani a finomságok közül.Még az idén remélhetőleg visszatérünk immár hatodszorra. Még egyszer nagyon köszönjük.
  Hotel Korona Siófok
  2021. 06. 20. 15:48
  Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Várjuk a mielőbbi találkozást! :-)
 • Szabó Józsefné
  2020. 09. 06. 08:20 (Szekszárd)
  2 éjszakás vendég voltam. 35.ooo Ft-ért nem volt melegviz a fürdőszobában, utólag elmondta a pult mögötti "tulajdonos", hogy fél órát is kellett volna folyatni a vizet, mire odaér a melegviz. Egyébként a fürőszoba büdös volt.Az éttermi svédasztalos reggeli és vacsora izléses és finom volt, a kiszogáló pincérek kedvesek voltak. Meg is jegyeztem nekik, hogy a séfet meg kell tartani. A z ablakom alatt egy narancssárga autóban egész éjjel villogtak valamilyen műszerek, amitől valamilyen vibráló, kellemetlen levegő volt a szobában. A TV-nek rendkivűl tiszta képe volt, a csatornák az ATV kivételével elegendők voltak.

  Mindent kitöltöttem értelemszerűen, mégsem tudom elküldeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Zsuzsa
  2020. 08. 22. 19:40 (Miskolc)
  Mindennel nagyon elégedettek voltunk, nagyon jó, hogy volt medence napágyakkal, bár szerintem abból nem ártana egy kicsivel több, vagy kerti bútorok.

  A szobában van légkondi ez nagyon jó volt és a hütő is rendben működött. A fürdőszoba igényesen felújított.

  Az ételek ízletesek voltak, választék is jó volt. A személyzet kedves, a recepciósok rugalmasak, szóval összességében nagyon jól éreztük magunkat.