Vendégkönyv

Ajánlatkérés
Kötelezettségek nélkül

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bősze-Fodor Mária
  2022. 05. 23. 14:28 (Szada)
  Tavaly jöttünk 3 napra csemetémmel egy hétvégére. Sajnos első nap dolgoznom is kellett, recepciós hölgy jóvoltából ezt meg is tehettem, az étterem mellett. Rendkívül kedvesek, rugalmasak, az ételek kiválóak, a szálloda, medence tiszta volt. Kedvencünk volt a medence illetve pingpongasztal. A magam részéről a banánfa után is érdeklődtem, ami a kövek közül bújt ki. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, családosoknak főleg. Biztos visszatérünk még.
 • Horváth Szilvia
  2021. 08. 08. 06:24 (Budapest)
  Szuper hely! Finom a reggeli, a vacsora és az éttermi menü is kiváló! A szálloda és a medencék is tiszták! A személyzet segítőkész, nagyon barátságos! Biztosan vissza térünk még!
 • polyhos brigi
  2021. 07. 31. 08:47 (Budapest)
  Nem szálltunk meg, véletlenül tévedtünk be egy vacsorára az étterembe. A személyzet fantasztikus volt, figyelmes, kedves! A szakácsot csak dicsérni tudjuk! Érdeklődtem a szállás felől, mert mi sajnos rosszul fogtuk ki a szállásunkat, és azonnal segítségünkre volt a recepciós, aki minden kérdésünkre választ adott. Jövőre biztosan Őket választjuk!
 • Bereczki Andrea Szilvia
  2021. 07. 11. 08:07 (Baj)
  Jó napot

  Köszönöm szépen a kedvességüket. Az üdülésem során megtapasztalt családias, kutyabarát, gyerekbarát hozzá állást, mind a pincérektől, mind a recepciósoktól. Köszönöm a szoba asszonyok barátságos hozzá állását kicsi Kevinhez és a szoba tisztaságát. Köszönöm szépen a finom reggeliket isteni vacsorákat a szakácsnak. Köszönöm szépen a felhőtlen üdülésemet

  Hotel Korona Siófok
  2021-07-11 08:24:32
  Kedves Vendégünk! Szívből köszönjük megtisztelő szavait, melyek amellett, hogy nagyon jólesnek, még inkább megerősítenek minket abban, hogy munkánkat vidáman és szeretettel végezzük! :-)
 • Nádár Attiláné
  2021. 06. 20. 08:33 (Budapest)
  Köszönünk mindent. Mindennel megvoltunk elégedve nagyon. Kedves udvarias segítőkész kiszolgálás. Barátságos alkalmazottak. A recepciós hölgy különösen kedves barátságos. A szobák utolsó látogatásunk óta felújításon estek át így még kényelmesebbek lettek. Nagyon gyermekpártiak mindenki megtalálja a maga szórakozását kortól függetlenül. Az ételek nagyon finomak voltak sokszor nehéz volt választani a finomságok közül.Még az idén remélhetőleg visszatérünk immár hatodszorra. Még egyszer nagyon köszönjük.
  Hotel Korona Siófok
  2021-06-20 15:48:38
  Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Várjuk a mielőbbi találkozást! :-)
 • Szabó Józsefné
  2020. 09. 06. 08:20 (Szekszárd)
  2 éjszakás vendég voltam. 35.ooo Ft-ért nem volt melegviz a fürdőszobában, utólag elmondta a pult mögötti "tulajdonos", hogy fél órát is kellett volna folyatni a vizet, mire odaér a melegviz. Egyébként a fürőszoba büdös volt.Az éttermi svédasztalos reggeli és vacsora izléses és finom volt, a kiszogáló pincérek kedvesek voltak. Meg is jegyeztem nekik, hogy a séfet meg kell tartani. A z ablakom alatt egy narancssárga autóban egész éjjel villogtak valamilyen műszerek, amitől valamilyen vibráló, kellemetlen levegő volt a szobában. A TV-nek rendkivűl tiszta képe volt, a csatornák az ATV kivételével elegendők voltak.

  Mindent kitöltöttem értelemszerűen, mégsem tudom elküldeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Zsuzsa
  2020. 08. 22. 19:40 (Miskolc)
  Mindennel nagyon elégedettek voltunk, nagyon jó, hogy volt medence napágyakkal, bár szerintem abból nem ártana egy kicsivel több, vagy kerti bútorok.

  A szobában van légkondi ez nagyon jó volt és a hütő is rendben működött. A fürdőszoba igényesen felújított.

  Az ételek ízletesek voltak, választék is jó volt. A személyzet kedves, a recepciósok rugalmasak, szóval összességében nagyon jól éreztük magunkat.
 • Renáta Komáromi
  2020. 07. 09. 18:03 (Ivád)
  Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen. A személyzet kedves és mosolygós , a szobánk teljesen megfelelő volt, az ételek, az étterem kiváló. Tisztelettel: Komáromi Renáta, Balogh Ernő
 • Kálmán Renáta
  2020. 06. 16. 09:39 (Kecskemét)
  A személyzet kedvessége maximális.A szálloda tisztasága kiváló.A reggeli és a vacsora minősége szuper.Az étterem is profi.Köszönjük, még biztosan visszatérünk.
  Hotel Korona Siófok
  2020-06-17 19:01:03
  Köszönjük szépen a kedves szavakat! Szívből reméljük, hogy nem kell sokat várnunk a következő találkozásig! Jobb Vendégeket nem is kívánhatna egy szálloda magának! :-)
 • Zsuzsandor Tibor
  2012. 07. 29. 06:45 (Cegléd)
  Nagyon jól éreztük magunkat minden nagyon jó volt igazi gyerekbarát szálloda az alkalmazottak nagyon kedvesek mindig mosolyogtak.Jövőre is ugyanitt fogunk nyaralni. Tisztelettel: Zsuzsandor Tibor és családja.